Skip to main content

Odsavače par, parní trouby a varné desky: Průvodce výběrem německé kvality

Když se podíváme na současnou kuchyňskou technologii, tak tři klíčové prvky výbavy, které nám poskytují komfort a efektivitu, jsou varné desky, parní trouby a odsavače par.

Pokud hledáte kvalitní a spolehlivé řešení, rodinná firma Minár Interiér přináší inovace a německou kvalitu odsavačů, které hrají důležitou roli v udržování kuchyně bez páry a nepříjemných pachů. V tomto průvodci se dozvíte, jak se v tom vyznat a co vybrat pro svou kuchyň.

Odsavače par: Čistý vzduch v kuchyni

Odsavače par jsou nenahraditelným prvkem kuchyně, protože odvádějí páru a nepříjemné pachy z vaření. Vývoj odsavačů par pokročil o kus dál, a díky Minár Interiér se můžete těšit na kvalitu a estetiku ve vaší kuchyni.

  • Design a typy: Minár Interiér nabízí odsavače nové generace s vysoce kvalitním a výkonným odsáváním páry z varné desky. Můžete si tak vybrat i sporák a digestoř v jednom, zkrátka cokoliv, co nejlépe zapadne do vašeho interiéru.

  • Integrace s varnými deskami: Posledním trendem je digestoř bez odtahu, která je součástí varných desek. Toto inovativní řešení nabízí silný výkon, a dokonce recirkulační model, což znamená, že instalace je mnohem jednodušší.

  • Technologická symbióza: Nejnovější digestoře jsou součástí varných desek a reagují na proces vaření. Senzory automaticky nastaví optimální odvětrávání na základě množství páry a pachů, což usnadňuje vaření a udržuje čistý vzduch.

  • Odtah par: Nejefektivnější odsavače par mají odtah, který odvádí páry a pachy ven z kuchyně. Štěrbinové modely zvyšují rychlost odsávání a panely snižují hladinu hluku.

Varná deska: Základ kulinářského umění

Na varných deskách se dokáží odehrávat skutečná kulinářská díla a vznikat tak lahodné pokrmy. Minár Interiér vám nabízí širokou škálu varných desek, jako je indukční sporák a plynový sporák. Sklokeramická varná deska a další modely, které se staly nezbytnou součástí moderní kuchyně.

  • Indukční varné desky: Indukční deska s odsáváním je rychlá, bezpečná a přesná. Jejich hlavní výhodou je flexibilita, která umožňuje efektivní použití nádob různých tvarů a velikostí. Minár Interiér nabízí modely s různými zónami, včetně těch, které neomezeně umožňují umístit nádobí na povrch.

  • Plynové desky: Navzdory příchodu indukčních desek stále mnoho lidí upřednostňuje vaření na plynu. Plynové desky prošly technickými inovacemi a jsou bezpečné a dominantním prvkem v kuchyni. Některé modely mají výkonné tříkorunkové hořáky, které jsou ideální pro vaření v nádobách typu wok.

  • Ohřevná zásuvka: Ohřevná zásuvka je jedním z těch kuchyňských spotřebičů, kterým často nepřikládáme takový význam, jaký si zaslouží. Je však nepostradatelným prvkem, který usnadňuje vaření, servírování a udržuje pokrmy na optimální teplotě. Jednoduše řečeno, jedná se o geniální kuchyňské zařízení!

  • Integrace s odsavači par: Minár Interiér nabízí také desky s integrovaným odsáváním par, což je efektivní způsob, jak udržet čistý vzduch ve vaší kuchyni. Varná deska s odsavačem par automaticky reaguje na tvorbu páry a přizpůsobí svůj chod.

    Parní trouby: Dokonalé pečení v páře

    Když přichází řeč na pečení a vaření, tak parní trouba přináší do kuchyně nový rozměr vaření a pečení. S touto inovativní technologií, kterou nabízí firma Minár Interiér, můžete dosáhnout profesionálních výsledků přímo ve vaší kuchyni.

    • Pára pro výborné pokrmy: Parní trouby vytvářejí perfektní podmínky pro pečení, což znamená, že pokrmy zůstanou šťavnaté, vláčné a plné chuti. Pára zabraňuje vysoušení pokrmů, což je klíčový faktor pro dosažení dokonalých výsledků.

    • Flexibilita v kuchyni: Vybrat si můžete mezi plně parními troubami a kombinovanými modely, které umožňují používat páru během standardního pečení. To vám dává možnost experimentovat s různými recepty a přinášet do své kuchyně kreativitu.

    • Sous Vide: Funkce páry a možnost přesného nastavení její teploty umožňují i přípravu pokrmů metodou sous vide. Mnoho moderních parních trub je vybaveno i pečicími sondami, které kontrolují teplotu uvnitř pečeně, což zajišťuje přesné výsledky.

    • Kontrola z dálky: Díky nové technologii můžete parní troubu ovládat z mobilního telefonu nebo tabletu. Můžete odeslat nastavení přímo do trouby. To znamená, že můžete pečení kontrolovat i z jiné místnosti a mít jistotu, že vaše pokrmy budou výborné.
    bezpečností interiérové vstupní dveře

    Odsavače, varné desky a parní trouby od Minár interiér

    V Minár interiér s.r.o. poskytujeme kvalitní německé odsavače par, parní trouby a varné desky, které nejenže usnadní vaření, ale také umožňují udržovat čisté a příjemné prostředí v každé kuchyni. Mezi naši vlajkovou loď varných desek a digestoře patří značka BORA. Různé velikosti, kombinace varných, grilovacích a plynových varných desek, které budou vyhovovat vašemu stylu bydlení a vaření. Tyto kuchyňské spotřebiče můžete využití i do nových kuchyní značky Nolte, Schüller a Next125, které Vám vyrobíme na míru.
    Vyberte si to nejlepší pro svůj domov a užijte si kulinářský zážitek na špičkové úrovni. Kontaktujte nás pro více informací. Jsme českou rodinnou firmou s dlouhou historií a tradicí 28 let.