Skip to main content

Kuchyňské linky na míru

Nadčasové a elegantní kuchyně

Kuchyně na míru

Kuchyně představuje jednu z nejdůležitějších místností v téměř každém domě. Je to místo, kde trávíme hodně času, buď sami nebo s rodinou, a kde se setkáváme při společných obědech a večeřích s našimi nejbližšími. A pokud je navíc kuchyně vkusně designována a praktická, rádi zde přivítáte i hosty.

V Minár Interiér již 28 let vyrábíme a realizujeme německé kuchyně nejvyšší kvality. Díky možnosti výroby na míru si můžete vybrat kuchyni od značek jako Schüller, Next125, Nolte a Bora, která splní vaše sny a představy. Klademe důraz na vysokou kvalitu a design kuchyní různých stylů, včetně spotřebičů a vybavení, jako jsou indukční desky, varné desky, digestoře bez odtahu, jídelní stůl, kuchyňské židle a další.

Díky našemu poctivému zpracování můžete očekávat nejen vizuálně ohromující výsledky, ale také prostor, který vždy bude odpovídat vašim individuálním potřebám a vytvoří jedinečnou atmosféru. S radostí budeme stát při realizaci vaší luxusní kuchyňské linky a nábytku, který lze na trhu najít.

Návrh kuchyně

Plánování kuchyňské linky

Když se plánuje nová kuchyně, je důležité myslet nejen na to, jaký materiál bude pro kuchyňské linky použitý, ale také na to, kam všechny kuchyňské spotřebiče a doplňky uložíte. Je potřeba si promyslet, co vám na stávající kuchyni vyhovuje a co byste rádi změnili. Každá kuchyně má svá omezení, jako je dostupný prostor a umístění vodovodního a elektrického připojení, které ne ve všech případech lze upravit.

V Minár Interiér vám pomůžeme zorganizovat vaši novou kuchyni prakticky a přehledně. Poskytujeme nejen profesionální služby při navrhování luxusní kuchyně na míru, ale také se staneme vašimi průvodci od samotného plánování až po připojení spotřebičů. Náš tým vám poskytne rady ohledně umístění kuchyňských linek, jídelního stolu, vestavných skříní a varné desky. Všechny tyto prvky se mohou vizualizovat pomocí 3D plánovače kuchyní, což vám dá lepší představu o tvaru a uspořádání kuchyně. Dále vám poskytneme užitečné tipy ohledně měření kuchyní, spolupráce s našimi designéry a informace o průběhu dopravy a montáže.

Kuchyňské řady a katalogy

Jak navrhnout kuchyňskou linku?

Vstupte s námi do světa kuchyní, moderního i rustikálního designu. Pro kuchyňský prostor spojujeme design, kvalitu a funkčnost. Navrhnutí kuchyňské linky je pro nás vzrušujícím úkolem, kde můžeme upustit fantazii a poskytnout vám pomoc při návrhu.

Jak mám postupovat při navrhování kuchyňské linky? Začněte tím, že si uděláte přehled o tom, jak budete kuchyňskou linku využívat a stanovte si rozpočet. Pak přichází na řadu samotné plánování a návrh, se kterým vám pomůžeme. Specializujeme se na prodej kuchyní na míru, které dokáží vždy splnit vaše nejvyšší očekávání. Nabízíme širokou škálu kuchyňských stylů, materiálů a spotřebičů, abychom vám pomohli vytvořit kuchyňskou linku, která bude nejen vizuálně oslnivá, ale také praktická a přizpůsobená vašim potřebám. Za naše TOP produkty považujeme určitě odsavače BORA. Naše kuchyně jsou navrhovány s ohledem na vaši individualitu, a proto můžete vybrat takový design a vybavení, které se dokonale hodí k vašemu životnímu stylu. Od stanovení rozpočtu, přes plánování, až po výběr materiálů, rozložení a montáž. Náš tým vám bude po celou cestu nápomocen. Začněte tvořit kuchyňskou linku, která bude srdcem vašeho domova s Minár Interiér.

Kuchyňská linka je místem, kde se setkává umění vaření, praktičnost a individualita. Je to srdce domova, kde se rodiny scházejí a chutě se střetávají. Dobře navržená kuchyňská linka je klíčem k tomu, aby se z ní stala skutečně inspirativní a efektivní část domova

Kuchyně na celý život

Kolik stojí kuchyňská linka na míru

Cena kuchyňské linky se může odvíjet od několika faktorů, a to na velikosti a rozložení kuchyně, použitých materiálů, designových prvků a vybavení, spotřebičů, osvětlení a doplňků a v neposlední řadě místa, kde se nacházíte. Konečným faktorem jsou náklady za práci a montáž, včetně návrhu, výroby a instalace. V průměru může cena kuchyně na míru začínat někde kolem několika desítkách tisíc korun a vyšplhat se až k několika statisícům, v závislosti na výše uvedených faktorech.

Díky našemu přímému importu a efektivnímu hospodaření s náklady můžeme u Minár Interiér nabídnout výhodnou cenu za kvalitní německou kuchyň na míru, která je cenou srovnatelná s kuchyněmi konkurence, které jsou vyráběny sériově. Uvádíme pro vás i ceny kuchyní, kde najdete moderní kuchyně, minimalistické kuchyně, rustikální kuchyně, taky se skleněným povrchem dvířek, s pravým cementovým povrchem dvířek, s lakovaným povrchem dvířek a s pravým dýhovým povrchem dvířek.

Navrhujeme a realizujeme kuchyně německé kvality Schüller, Nolte, Next125, odsavače Bora a pro ty, co mají zájem i kompletní interiéry na míru.

3D návrh kuchyní

Jak realizujeme kuchyně na míru

Naše práce zahrnuje několik kroků, které vedou od počáteční konzultace s klientem až po dokonalou realizaci projektu. Klíčovým prvkem naší práce je využití 3D návrhu kuchyní, který nám umožňuje dosáhnout maximální přesnosti a vizualizace ještě před samotnou realizací. Naším nekompromisním závazkem je kvalita a preciznost ve všem, co děláme.

Jak postupujeme?

  1. Konzultace s klientem je prvním krokem, kde společně probereme vaše potřeby, přání a požadavky ohledně nové kuchyně.
  2. Návrh a 3D vizualizace, včetně layoutu, materiálů a designových prvků. Reálná ukázka prostoru, která umožňuje případné úpravy.
  3. Výběr materiálů, barev a doplňků nastává po schválení návrhu. Je důležité zajistit, aby vše ladilo dohromady.
  4. Realizace a montáž, kde naši zkušení řemeslníci pracují s precizností a péčí o každý detail.
  5. Instalace hotové kuchyně na míru zahrnuje montáž skříní, pracovní desky, spotřebičů a dalších prvků.
  6. Předání klientovi je konečným krokem, kde vás taky seznámíme s funkcemi, údržbou a jak správně používat nový prostor.

Pokud hledáte inspiraci, neváhejte navštívit náš showroom ve Zlíně, kde vám představíme ukázky naší práce, včetně moderních kuchyní, interiérového designu, outlet kuchyní z expozice, outlet spotřebičů, nábytku a mnoho dalšího.

Kuchyně inspirace

Realizace kuchyně na míru

Ve své práci vidíme umění v každé realizované kuchyni. Naše dokončené projekty nabízí bohatý zdroj nápadů a inspirací, které mohou klientům pomoci definovat jejich vlastní osobitý styl a vytvořit prostor, který jim přináší radost. Každý projekt vychází z pečlivého plánování, kreativity a akurátnosti.

S námi není nic nemožné. Každá kuchyně na míru je výzvou, kterou rádi přijímáme, abychom vytvořili kuchyň, která ponese něco z vaší osobnosti.